PŘEČTĚTE SI MŮJ PŘÍBĚH
KDO JSEM A PROČ TO DĚLÁM
TAK TO JSEM JÁ
HARY
Jsem normální chlapík, co už zasadil strom, postavil dům a zplodil syny :-) . Dlouhá léta jsem dělal jiné věci, než vyráběl takovéhle domácí dobroty, ale kulinaření mám rád odmala. Ty roky strávené ve velkých firmách byly fajn, mimo jiné zajistily předpoklady pro naplnění třech magických úkolů, uvedených v první větě. Ale taky jsem došel do fáze, kdy jsem si občas vzpomněl na památná slova pánů Lipského a Kopeckého coby skřítků ve Třech veteránech - "A kolik lidí jsi dneska cestou potěšil, a kolik jsi jich rozesmál ?" No a pokud umím udělat vlastníma rukama a invencí něco, co ty lidi kolem mě opravdu potěší, pochutnají si a třeba jim to současně zlepší i náladu (protože to dobrý jídlo rozhodně umí), tak mě to naplňuje a dodává energii pro další práci.
Jsem na začátku neprobádané cesty. .... pokud mě na ní podpoříte, určitě se můžete těšit, že přijdu s něčím novým, co váš život udělá zase o trošku příjemnějším :-)
Váš Hary
DŮLEŽITÉ MILNÍKY
1984 - PRVNÍ ŠPAGETY
Vrchol gastronomie v ranném věku - s opečeným párkem, cibulí, česnekem a tunou kečupu, jak mi vysvětlila maminka, že to jsou ty nejlepší milánský špagety. Bylo to impozantní dílo, na které jsem byl patřičně pyšný.
1997 - BURGROVÝ KING
Kamarádi z kapely moc rádi jezdili k nám do Řevnic na hamburgrový párty. Akorát nikdo z náš ještě pořádně nevěděl, jak opravdový hambáč vypadá..
2010 - ÚSPĚCH SLAVÍ ŽIVÁŇSKÁ
Na několika večírcích naší skvělé party z práce jsem točil živáňskou v alobalu furt sem a tam a dokola. A pořád to chtěli opakovat :-)
2018 - UZNÁNÍ GASTROSOUSEDŮ
Zapojil jsem se do prima partičky z okolí. Dělali jsme moc příjemné tématické gastrovečery - italský, řecký, mexický, bavorský...a já byl vždycky součástí "cateringu". Kamarádi říkali - děláš to tak dobrý, proč to nenabídneš světu?
2020 - HARYHO DOBRÝ KOUSKY GO LIVE
... a tak jsem to světu nabídl. Teď už asi jen krev, pot a slzy. Ale baví mě to, a moc.