SKVĚLÉ KOMBINACE S BYLINKAMI

PAŠTIKOVÉ TRIO

TOP ZÁLEŽITOST

DOMÁCÍ PROVENSÁLSKÁ S PORTSKÝM

Když se spojí pěkně orestovaná drůbeží jatýrka, křupavá slanina na cibuli a česneku a správný kousek pečeného plecka se 4 druhy čerstvých provensálských bylinek, a to celé dokreslí sklenka portského a vlašské ořechy, nemůže vzniknout nic jiného, než učiněná dobrota. 

Nejlépe chutná na čerstvém bílém pečivu. Nezbytným doplňkem je můj Cibulový konfit.

Balení: sklenice 150 g
Cena: 99 Kč 

STAROČESKÁ S JÁTRY A PEČENÝM BŮČKEM

Tak tohle je návrat ke klasice - pomalu pečený vepřový bok spojený s vepřovými jatýrky za pomoci našeho tradičního vesnického koření - cibule, česneku, pepře, nového koření a bobkového listu, a hlavně hodně čerstvé majoránky.  Potom to chutná :-)...a nejlépe na křupavém chlebu.

Balení: sklenice 150 g
Cena: 99 Kč 

KACHNÍ NA POMERANČÍCH A ROZMARÝNU

Když se s ní pracuje, jak si zaslouží, tak kachna nemůže zklamat na žádný způsob. Moje paštička vzniká po několika hodinách pečení masa na bílém víně, s pěknou dávkou čerstvého rozmarýnu, oregana a pomerančových plátků. Celý koncert doladí osmažená drůbeží jatýrka na cibuli a česneku.

Balení: sklenice 150 g
Cena: 99 Kč 

CIBULOVÝ KONFIT PĚTI VŮNÍ

Tohle je podle mě nezbytný doplněk mých paštik, případně rilletts, nahrazující více než dobře tradiční brusinky. Čtyři hodiny pomalu tažená, karamelizovaná červená cibule s divokým kořením a skořicí, hřebíčkem a badyánem, doladěná jablečným octem a balsamikem. Ale lepší než to číst je to ochutnat... 

Tak dobrou chuť!

Balení: sklenice 150 g
Cena
: 69 Kč