SKVĚLÉ KOMBINACE S BYLINKAMI
PAŠTIKOVÉ TRIO
TOP ZÁLEŽITOST
DOMÁCÍ PROVENSÁLSKÁ S PORTSKÝM
Když se spojí pěkně orestovaná drůbeží jatýrka, křupavá slanina na cibuli a česneku a správný kousek pečeného plecka se 4 druhy čerstvých provensálských bylinek, a to celé dokreslí sklenka portského a vlašské ořechy, nemůže vzniknout nic jiného, než učiněná dobrota.
Nejlépe chutná na čerstvém bílém pečivu. Nezbytným doplňkem je můj Cibulový konfit.
Balení: sklenice 150 g
Cena: 99 Kč
STAROČESKÁ S JÁTRY A PEČENÝM BŮČKEM
Tak tohle je návrat ke klasice - pomalu pečený vepřový bok spojený s vepřovými jatýrky za pomoci našeho tradičního vesnického koření - cibule, česneku, pepře, nového koření a bobkového listu, a hlavně hodně čerstvé majoránky. Potom to chutná :-)...a nejlépe na křupavém chlebu.
Balení: sklenice 150 g
Cena: 99 Kč
KACHNÍ NA POMERANČÍCH A ROZMARÝNU
Když se s ní pracuje, jak si zaslouží, tak kachna nemůže zklamat na žádný způsob. Moje paštička vzniká po několika hodinách pečení masa na bílém víně, s pěknou dávkou čerstvého rozmarýnu, oregana a pomerančových plátků. Celý koncert doladí osmažená drůbeží jatýrka na cibuli a česneku.
Balení: sklenice 150 g
Cena: 99 Kč
CIBULOVÝ KONFIT PĚTI VŮNÍ
Tohle je podle mě nezbytný doplněk mých paštik, případně rilletts, nahrazující více než dobře tradiční brusinky. Čtyři hodiny pomalu tažená, karamelizovaná červená cibule s divokým kořením a skořicí, hřebíčkem a badyánem, doladěná jablečným octem a balsamikem. Ale lepší než to číst je to ochutnat...
Tak dobrou chuť!
Balení: sklenice 150 g
Cena: 69 Kč